12 / 100 SEO Score

Όροι χρήσης

Η www.Kataskevisite.gr  αναλαμβάνει την υποχρέωση να διαφυλάττει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθεί συμπεριλαμβάνει το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.Kataskevisite.gr και περιγράφει τον τρόπο που αυτές χρησιμοποιούνται. Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε απόρρητα τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε από την ιστοσελίδα μας και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την βελτίωση της ιστοσελίδας και την εξυπηρέτησή σας. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν άλλον.

Συλλογή Προσωπικών Στοιχείων.

Τα Προσωπικά Στοιχεία που συλλέγουμε μπορούν να είναι το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας, την διεύθυνση και το τηλέφωνό σας. Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες που αφορούν τις σελίδες του site που επισκεφτήκατε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας και την διαχείρισή της.

Χρήση Στοιχείων

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει (παράδοση προϊόντων, ενημέρωση εκτέλεσης παραγγελίας, ενημέρωση για νέα προϊόντα/προσφορές κ.τ.λ)

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι τρόποι πληρωμής διέπονται από τους αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή θεωρείται εκτός Internet συναλλαγή.

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα διέπεται από αυστηρότατους όρους και για τα δύο μέρη (πωλητής – αγοραστής) και επιφέρει βαρύτατες κυρώσεις σε όποιο από τα δύο μέρη επιχειρήσει οποιαδήποτε μη επιτρεπτή συναλλαγή (χρήση πιστωτικής κάρτας από τον μη κάτοχο, χρήση πιστωτικής κάρτας που έχει δηλωθεί ως κλεμμένη, επιχείρηση χρέωσης πιστωτικής κάρτας χωρίς την έγκριση του κατόχου κ.τ.λ.)

Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε από την Φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα.

Σημείωση: Η παραπάνω Δήλωση Απορρήτου και Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να υποστεί αλλαγές από μέρους μας. Αυτές οι αλλαγές θα είναι εμφανείς στην ιστοσελίδα μας.
Τα χρώματα μπορεί να έχουν μικρή διαφορά από την πραγματικότητα.
Η εταιρεία Παράσχος Κ. Κοσμάς  μπoρεί να αλλάξει μέρος από τα προϊόντα χωρίς προειδοποίηση.
Η εταιρεία Παρασχος Κ.Κοσμας δεν ευθύνετε για τυχον τυπογραφικά λάθη.
Ορισμένα από τα αξεσουάρ χρησιμοποιήθηκαν για της ανάγκες της φωτογράφισης και δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Όροι και Προϋποθέσεις

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site του www.Kataskevisite.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση το site www.Kataskevisite.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό κι ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για τα ζητήματα αυτά. Εάν κάποιος επισκέπτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν κείμενο οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site του www.Kataskevisite.gr

Cookies:

Το site www.Kataskevisite.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη σε ορισμένες υπηρεσίες και σελίδες του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του.

Τα cookies χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη όσον αφορά την αξιοποίηση συγκεκριμένων δυνατοτήτων του site sweetbaby.gr. και συλλέγονται αποκλειστικά και μόνον για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του site sweetbaby.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους διαφημιστικούς.

Ο επισκέπτης του site www.Kataskevisite.gr  μπορεί να ρυθμίσει τον υπολογιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του site www.Kataskevisite.gr είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή των cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του site www.Kataskevisite.gr  δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Links to other sites (“Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες”):

Το site www.Kataskevisite.gr  περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλα web sites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται τ ο site www.Kataskevisite.gr  για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο των άλλων web sites.

IP Addresses:

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site www.Kataskevisite.gr καταγράφεται και αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας.
Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Το site sweetbaby.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Το site www.Kataskevisite.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας.
Ο επισκέπτης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Επισκέπτες ή χρήστες του site www.Kataskevisite.gr που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του site www.Kataskevisite.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους κι εφόσον το γεγονός γνωστοποιηθεί προς αυτό, το site του διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Το site www.Kataskevisite.gr και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του.