Κατασκευή Ιστοσελίδας SMALL

https://kataskevisite.gr/κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή ιστοσελίδων – ιστοσελίδες κατασκευη – Website Η δημιουργία ιστοσελίδας χρειάζεται να κάνει τη διαφορά τόσο σχεδιαστικά….

Η δημιουργία ιστοσελίδας χρειάζεται να κάνει τη διαφορά τόσο σχεδιαστικά όσο λειτουργικά, αλλά και το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ένα σαφές και ξεκάθαρο πλάνο marketing, προκειμένου να την προωθήσουμε και να μας βοηθήσει στην προσέλκυση πελατών.

Τα βήματα από την ιδέα ως το αποτέλεσμα:

1. Ακούμε τις ανάγκες σας. (Κάνοντας ραντεβού μαζί σας και ακούγοντας τις ιδέες σας και τις σκέψης σας, δημιουργείται ένα πρώτο σενάριο για την έναρξη του project σας)

2. Ερευνα αγοράς. (Έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού ώστε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργηθούν τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που θα αναδείξουν την εταιρεία σας)

3. Σχεδιασμος Ιστοσελίδας. (Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες οι οποίες ακολουθούν την τεχνολογία ώστε να είναι πάντα συμβατές και να μπορούν να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας)

Τι θα χρειαστούμε από εσάς

Επιλογή Hosting

Επίλεξε το πακέτο που αντιπροσωπεύει τις ανάγκες σου.

Επιλογή Domain

Επίλεξε το Domain που θέλεις ή εάν έχεις ήδη γράψε στα σχόλια το Domain σου.

Κείμενα

Τα κείμενα είναι πολύ σημαντικά για την σωστή παρουσία του site και θα πρέπει να δοθεί η κατάλληλη προσοχή! Μέσα στα κείμενα που θα μας παραδώσετε δημιουργούμε τις λέξης κλειδιά που χρησιμοποιούμε για την ευκολότερη παρουσία στις μηχανές αναζήτησης. Σε περίπτωση που δεν έχετε κείμενα μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία κειμενογράφηση.

Επιλογή έξτρα υπηρεσιών

Επίλεξε τις υπηρεσίες που θα χρειαστείς για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και να απογειώσουμε την αναζήτηση.

Φωτογραφίες

Θα χρειαστούμε φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση και εμείς θα αναλάβουμε ό,τι μετατροπή θα χρειαστούν για την καλύτερη εμφάνιση και ταχύτητα.

Πληροφορίες που πρέπει να έχουμε

1.Ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας της ιστοσελίδας σας; 2.Τι αποτελέσματα περιμένετε από την συγκεκριμένη; 3.Ποιο είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεστε; (πχ φύλο) 4.Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιθυμία στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας; (πχ ειδική παλέτα χρωμάτων κ.α) 5.Ποια είναι τα μενού - σελίδες που θα χρειαστείτε να υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας; 5.Αν υπάρχει έτοιμο το υλικό (λογότυπο της εταιρείας, κείμενα, φωτογραφίες, video κ.α) που θέλετε ν' ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας ή αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας 6.Αν επιθυμείτε να τοποθετήσουμε κάποιο επιπλέον πρόσθετο στην ιστοσελίδα σας (πχ ψηφοφορία, καιρός, ημερολόγιο κ.α.)

Έξτρα υπηρεσίες

Website Support και Αλλαγές

15€/μηνας
Με την ενεργοποίηση της μηνιαίας υπηρεσίας μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην υπάρχουσα δομή του website σας. Οι αλλαγές αφορούν διορθώσεις κειμένων στις υπάρχουσες βασικές σελίδες του website που σας έχουμε παραδώσει.

Push notification

30€
Ενεργοποιείστε push notification για τους χρήστες του website σας. Ενημερώστε τους χρήστες της ιστοσελίδας σας άμεσα ακόμα και όταν εκείνοι βρίσκονται στο Facebook

Live Chat

30€
Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πραγματικό χρόνο! Η προσωπική επικοινωνία με έναν υποψήφιο πελάτη χτίζει εμπιστοσύνη και σιγουριά στις υπηρεσίες σας. Κανείς υποψήφιος πελάτης δεν θα μείνει με καμία απορία!

Επαγγελματική κειμενογράφηση

150€ – 300€
Για την συγγραφή των κειμένων, συνεργαζόμαστε με μια ομάδα επαγγελματιών κειμενογράφων, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην στοχευμένη διαφήμιση. Οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα κείμενο, ο σκοπός δεν είναι απλά να προστεθεί πληροφορία στην σελίδα σας, αλλά να ανέβει η επισκεψιμότητα της και να προωθηθεί από τις μηχανές αναζήτησης.

Google Adwords

Στήσιμο Καμπάνιας 200€
Ερεύνα στόχου διαφήμισης παρακολούθηση και ανάλυση 20%-35% x του διαφημιστικού κόστους στην google. Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην αναζήτηση και στους χάρτες Google. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Εξασφαλίστε τα αποτελέσματα που έχουν αξία για εσάς

Ερεύνα στόχου διαφήμισης παρακολούθηση και ανάλυση 20%-35% x του διαφημιστικού κόστους στην google (το ποσοστό εξαρτάται από το μηνιαίο κόστος διαφήμισής στην google)

1.Αύξηση του συνολικού χρόνου παραμονής των χρηστών ανά session

2.Μείωση του ποσοστού Bounce Rate

3.Αύξηση του μεριδίου εμφάνισης των διαφημίσεων αναζήτησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας

4.Βελτίωση του CTR και quality score στις βασικές λέξεις κλειδιά

5.Έρευνα keywords

6.Βελτίωση του Quality Score των Ads extensions

7.Δημιουργία νέων Ads extensions

8.Προσθήκη negative keywords

9.Βελτιστοποίηση διαφημίσεων ανά ημέρα & ανά συσκευή

10.Καταχώρηση στους χάρτες της Google

Καταχώρηση στους χάρτες της Google

35€
Εμφανίζεστε στο google search όταν κάποιος ψάχνει στους χάρτες. Δίνετε τη δυνατότητα σε όσους κινούνται στην περιοχή να σας βρούνε στους χάρτες της Google και αυξάνετε τις πιθανόπτητες επίσκεψης στο κατάστημά σας.

Δημιουργία εξατομικευμένων Google χαρτών

65€
Δημιουργία ενός χάρτη με τις προτάσεις σας για την περιοχή. Οι επισκέπτες – πελάτες θα λάβουν απάντηση με εντυπωσιακό και ψηφιακό τρόπο στις πιο συχνές ερωτήσεις των επισκεπτών σας όπως: 

Ποιά μέρη μου προτείνετε για φαγητό/καφέ/ποτό; 

Ποιές είναι οι τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτώ στην περιοχή σας;

 Που βρίσκονται τα μουσεία της περιοχής σας;

 Ποιες είναι οι ιδανικές διαδρομές για βόλτα με το ποδήλατο/πόδια;

Φωτογράφιση

Το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας.
Φωτογράφιση προϊόντων, φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων, φωτογράφιση ξενοδοχείων, food photography, αρχιτεκτονική φωτογράφιση, επεξεργασία φωτογραφιών.  

Bίντεο

Το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συμφωνίας.

Animated Εισαγωγικό Video με Λογότυπο, GIF, Promo Video, παραγωγή εταιρικού βίντεο, προσθήκη κειμένου και λογοτύπου σε οποιοδήποτε βίντεο, μηνιαίο πλάνο προωθητικών βίντεο.

Οι υπηρεσίες βίντεο και φωτογράφισης γίνονται σε συνεργασία με την UnicornProduction ώστε με την εμπειρία της να έχουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

GET STARTED

0$

Ευχαριστούμε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα

ΠΑΚΕΤΟ WEBSITE SMALL

Κατασκευη ιστοσελιδας Small 1

0$

Πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο για να συνεχίσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες που είναι με συνεννόηση τιμής (Φωτο,Βιντεο,κειμενα)


0$

Πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο για να συνεχίσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

ΠΑΚΕΤΟ HOSTING

Κατασκευη ιστοσελιδας Small 1
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 1

0$

Πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο για να συνεχίσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

ΕΞΤΡΑ

Κατασκευη ιστοσελιδας Small 4
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 5
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 6
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 7
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 8
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 9
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 9
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 11
Κατασκευη ιστοσελιδας Small 12

0$

Πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο για να συνεχίσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

DOMAIN

Τα Domain χρεώvνονται ανα έτος η ανα δύο ετη (ανάλογα την κατάληξη τους οπως .com , .gr ,uk…)


0$

Πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο για να συνεχίσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες που είναι με συνεννόηση τιμής (Φωτο,Βιντεο,κειμενα)

Summary

Περιγραφή Πληροφορίες Ποσότητα Τιμή
Έκπτωση:
Σύνολο :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ